30 januar, 2007

Mums det er blødt

Babyalpaca fra B.C. kan jeg godt anbefale... UHA det er lækkert.

Og så er SilkeLin altså overraskende lækkert. Blødt og lækkert på den der silkemåde, med en god krop af hør. Jeg glæder mig til at strikke et lækkert sommersjal af det.

Lidt Arwetta kom der også med. Den er altså ikke blå, men lilla og så rosa. Det skal blive et lækkert lille tæppe til at lune i autostolen. Jeg har nemlig fundet ud af, at det er rigtig svært at få en dyne pakket ned om Mathilde i autostolen, så den flyver af og luner ikke meget, når den bare sådan ligger ovenpå.

De 2 store spoler er Hill og Hill Side, som skal blive en lækker jakke (den røde) og hmmmm noget andet :-) Den orange har snydt mig lidt, for den er slet ikke så varm i farven i virkeligheden, men noget skal den nok blive. Måske endnu en lille dragt. Og så, hvis jeg strikker lidt hurtigt, kan jeg jo lave den lidt mindre end den Nisse hun har, så Nissen kan gemmes til den passer lidt bedre. Heldigvis er det blødt garn, så den kan foldes lidt sammen på midten, under spændet i autostolen, men den er altså for lang.
Og så har Nissen i det hele taget en lidt sjov pasform... benene er jo vildt korte... Jeg tror, jeg må lave en modificeret Nisse *hihi*

Og Mathilde har brugt endnu en af de hjemmegjorte.
Denne gang en "raglan oppefra" strikket i grøn Batik.
Hun ville altså ikke ligge stille, derfor er armene lidt slørede.
Der er en lille Sprælle indeni :-D
Og prinsessen har fået fine dobelthager. Jow jow i flertal, for der er ikke bare én. Og dejlige runde kinder. Det er altså lidt vildt, hvis man kigger på det første billede af hende og så på dette fra igår. Hun vokser og forandrer sig hurtigt. Og lige om lidt er hun endnu større...

Jeg er smuttet. Jeg skal ind og nyde hende, mens hun er lille.

Etiketter: ,

25 januar, 2007

Jeg har bestilt garn :-D

Igår sad jeg lige og syntes det var såååå synd for mig, at jeg ikke kunne komme videre med trøjen til Mathilde... så jeg bestilte lige lidt garn fra B.C. :-D

Jeg er meget spændt på at se Silkelin, som er på tilbud lige nu. Jeg bestilte, så der er til et sjal, men nu får vi se, om garnet egner sig til det formål.
Jeg bestilte også babyalpaca, som skal bruges til det nyeste Mysterysjal, som jeg ikke er begyndt på endnu. Jeg skulle jo lige have det rigtige garn til formålet.

Nå ja det var da ikke det eneste, jeg bestilte, men resten må i vente med at se/høre om, til det kommer her en af dagene. Jeg har fået mail idag om, at det allerede er afsendt, så måske er det her allerede imorgen *venteventevente*

Idag har Mathilde haft den første trøje på, jeg strikkede til hende... og de små sokker til. Den trøje fungerer bare super godt. Hendes grandfætter Magnus, som fik en i blå/petrol, er nu 4 måneder og kan stadig passe sin, der er strikket i samme størrelse, så det bliver en trøje vi får glæde af længe.

Jeg fandt nogle små snegle, der kom på som knapper i formiddags. De er da ret nuttede, når jeg selv skal sige det *hihi*

Og så havde vi da også sundhedsplejerske i formiddags. Prinsessen er nu 54cm og vejer lige 4kg, og er dermed officielt vokset ud af str 50, som jeg pakkede væk igår. Det kunne altså ikke strækkes mere, hvor gerne vi end ville bruge, den dragt veninde Pia gav hende. Men vi har nået at bruge den alt det den var ren til :-D

Etiketter: ,

18 januar, 2007

Prinsessen i kjole

Mathilde var i kjole for første gang igår... Og så nydelig prinsessen var. Kjolen har hun fået af Moffi (vi driller morfar lidt hihi) og Bedste og vi må hellere skynde os at få den brugt, for det er da ikke en særlig stor str 56. Den passer nu, men det er jo også dejligt med tøj, der passer, når man bare er en lille fin prinsesse, så skal tøjet ikke være for stort.
Det er ikke meget jeg får strikket, men en enkelt pind i ny og næ får jeg da kigget på :-D Jeg er stadig igang med Arantrøjen fra "Sødt og Blødt", men nu er for/bagstykke strikket og jeg er ved ærme 2 (som jeg starter med, da det jo er det kedeligste *hihi*).
Jeg kommer dog til at mangle garn til den... Jeg strikker den i gul Baby Ull fra Dalegarn. Farve: 2317 parti: 2899. Hvis du skulle ligge inde med at nøgle, som du ikke lige skal bruge, vil jeg meget gerne høre fra dig. Måske kan vi bytte?

Etiketter:

11 januar, 2007

Mathilde har fået en gave

Ja hun har faktisk fået rigtig mange, men den her er uventet.

Britta S har sendt en pakke...










Og indeni var det sødeste katte-sæt

1000 tak skulle jeg hilse at sige :-) Hun glæder sig, til hun bliver lidt større, så hun kan passe det. Hun er nu ellers blevet en bitte lille smule større.

Igår havde vi sundhedsplejerske og prinsessen har taget fint på. Hun vejer nu 3350g og trives fint :-) det kunne jeg godt have fortalt hende, for det er da den mest veltilpasse unge jeg længe har oplevet. Hun bare hygger og spiser... prutter og sover...

Jeg trives nu også rigtig godt... Vi er kommet godt ind i rytmerne herhjemme og får det hele til at glide uden vræl osv. Det bliver jo nok ikke ved med at være så nemt, men jeg nyyyyder det så længe det varer :-)

Etiketter:

Lidt nyt fra stor-hyggerne

Her har i mig tilbage... Ja altså for lige at give et kort rids over babyens herkomst:-D

Jeg havde bestilt et 2007-barn og det fik jeg... men hun kunne altså ikke vente længere end til d. 1/1-07 kl 18.03.

Hun kom til verden med expressfart... kun 4 timer fra veer-start til baby i armene... Det var nu dejligt ikke at skulle vente det der døgn, de alle havde snakket om :-) Og jeg havde min fantastiske veninde med, som bare var en super duper top nice fødselscoach.
Mathildes far var der også og han var rigtig god til at komme med vand :-)

Jeg fødte hende i vand og det var bare dejligt at komme ned i det store kar. Smerterne i ryggen aftog lidt og jeg kunne bedre slappe af mellem veerne, som kom med ca ½ minuts interval. Til gengæld havde jeg gode lange pauser, da jeg kom til presserne... Jeg nåede næsten at falde i søvn imellem.

Hun vejede 3150g og målte 50cm let strakt( som jordemoderen sagde: det lyder meget større end 49 og hun er jo ikke lillebitte*hihi*).

Jeg ved nu ikke... det var dæleme en lillebitte fedtet unge, jeg fik op til mig...
Men så tørrede alt det fedtede ind og inden under var der en dejlig prinsesse.

Etiketter:

08 januar, 2007

Velkommen ud i lyset

Hej så er vi hjemme fra sygehuset igen. Vi tog et langt ophold, så nu er vi helt klar til at klare os selv.

Også lige en tak for alle de hilsner vi allerede har fået. Det er bare så dejligt at komme hjem til.

Her et lille smil fra den I alle kendte som Sprælle...


Nu hedder hun Mathilde, og er kommet i mors hjemmestrik



Mathilde er sulten, så vi smutter igen. Jeg skal nok skrive lidt mere senere, men nu har i da set vidunderet.

Etiketter: