28 september, 2007

Trafikspencer nu med indhold

Need I say more? Og så er mine pinde nu helt tomme... Altså der ligger lige den der ene UFO og kigger på mig, men den gider jeg faktisk ikke rigtigt kigge tilbage på, selvom den larmer lidt.

Hvad skal jeg nu strikke??? jeg har ikke garn hjemme til den næste "Fætter-trøje", så den bliver det ikke. Han er jo så heller ikke kommet til verden endnu, så mon ikke det nåes alligevel.

"Slå om" måske? Eller et "Heere Be Dragone"-sjal? Eller endnu en lækker trøje til tøsebarnet.
Hmmm må i tænkebox...

Etiketter: ,

FO + det løse

Måske blogger jeg ikke ret meget for tiden, men jeg får strikket en smule.


Her et smugkig på en copycat aka "fættertrøjen". Strikket i Duo med denne model som inspiration. Da jeg først fandt fidusen med at strikke ærmerne først gik det som en leg. Jeg kunne dog ikke gennemskue hvordan ryggen på Momo-trøjen ser ud, så min blev anderledes. (se retningen på striberne. Momo=vandret, Fætter=lodret), men det går nu nok med det. I forhold til at give 4-600kr. for en børnebluse, kan jeg godt leve med striberne i nakken er den anden vej *hehe*
Jeg havde jo egentlig lavet strikkeprøver, så jeg kunne strikke den dobbelt som Momo og med de samme sjove masker, men det kunne jeg altså ikke få pænt nok. Der var jeg alligevel selvkritisk.
Nu håber jeg grandfætter Magnus (og hans mor) bliver glad for trøjen. Og så må jeg hellere strikke en mere, for min lillebror skal nemlig have en baby, og jeg er overbevist om, at det bliver en dreng. Termin i april, så en trøje til efteråret (jeg har allerede strikket en bitte lille en til foråret :-D), må der til.
Tænk at jeg bliver faster
Og en spencer efter Marknos opskrift er også færdig. Tilpasset en smule, så garnet kunne passe. Den blev så bare lige lidt større end forventet, men heldigvis vokser tøsen jo, så hun skal nok komme til at bruge den.
Note til hende selv - udskæringen behøver ikke gå ned midt på ryggen.

Og så skal jeg flytte igen *suk* De vil sælge gården om et års tid og for ikke at betale erhvervs-ejendomsskat (eller hvordan det nu var det hed) skal jeg flytte inden de sætter til salg.
Jeg kigger på huse... Jeg er træt af at flytte og vil gerne have en fast base til mig og prinsessen. Jeg vil ikke længere leje, men eje selv. Et lille hus i udkanten af noget by... Eller helt ude på bøhlandet. Jeg duer altså ikke til at bo inde i byen :)

Etiketter: ,

25 september, 2007

Er der nogen???

Det er som om den der tid stadig løber fra mig. Det bliver nok ikke anderledes den næste tid, men her kommer lidt opdateringer.
Det lækre garn fra Uruguay kom frem for, efterhånden, længe siden.
Her er hvad jeg købte i denne omgang.
Jeg er særligt vild med den helt mørke blå/grønne øverst til højre, men de er alle flotte og jeg glæder mig til at lave dejlige sjaler af dem.

Den sidste af Kissers killinger flyttede i lørdags. Det var Bob, der var tilbage, men han har nu også fået et godt hjem (regner jeg med). Her som jeg bedst husker ham. Med spilopper i øjnene.

Og Lunas nye Stump er ved at blive stor og fræk. I år blev det også kun til en enkelt killing, denne gang en dreng. Han er klar til at flytte hjemmefra til november ca og koster 1500,-

Hvis man ikke vil elske ham, skal man ikke henvende sig. Han stjæler dit hjerte med sin bløde pels og milde sind.

Etiketter: ,

02 september, 2007

Jeg har forsømt jer

Men i ved jo hvordan det er med den der TID. Den spæner bare derud af og jeg halser bagefter. Her får i lige en stribe billeder af prinsessen med de gode lår og de 4 fine tænder.
Og til sidst et billede af skønheden i moderens hjemmestrikkede silketunika.

Den bliver brugt flittigt, nu hvor det pludselig blev lidt koldt, men endnu ikke koldt nok til en hel trøje.Trafikspenceren bliver også brugt, men den har jeg ikke lige fået et billede af endnu. Det kommer nok en dag... Måske *hehe*

Etiketter:

Garnets lange vej

Det er en imponerende vej mit garn skal, før det når til mig.

August 29, 2007 14:46 Montevideo - Uruguay Shipment picked up

August 29, 2007 23:01 Montevideo - Uruguay Departed from DHL facility in Montevideo - Uruguay

August 30, 2007 00:23 Buenos Aires - Argentina Departed from DHL facility in Buenos Aires - Argentina

August 31, 2007 19:24 Paris - France Departed from DHL facility in Paris - France

August 31, 2007 23:07 Brussels - Belgium Arrived at DHL facility in Brussels - Belgium

September 01, 2007 12:37 Brussels - Belgium Departed from DHL facility in Brussels - Belgium


Nu er det så nået til Belgien... Mon det skal igennem flere spændende lande? Altså Tyskland kan det vel dårligt komme udenom... Eller det kan det jo faktisk godt, hvis det tyske luftrum ikke tæller med, for jeg tror det lander med flyveren... I Kastrup, vil jeg gætte på.

Så har jeg det måske allerede på tirsdag. Uuhhmm jeg glæder mig til at gramse på det og vælge hvilken farve MS#5 skal være.

"MS#5???" tænker du måske. "Var det ikke MS#4, hun var igang med?" Jow du har ganske ret, men det er jeg ikke mere, for det er nemlig færdigt.

Og her er beviset:

Sjalet er ikke blogget endnu, for jeg har ikke andre steder end gulvet at gøre det og jeg vil gerne lige af med den sidste killing, inden jeg ligger ca 100 timers arbejde + en masse nåle ud på gulvet.
Som du måske kan se, blev det ikke helt de farver, jeg først valgte... De passede bare ikke ret godt sammen, da de først kom ud i lyset og på pindene.
Jeg ved nu heller ikke om jeg syntes disse farver passer sammen, men nu blev det sådan. Den orange er måske lige kras nok, sammen med de andre farver, men så lyser det da lidt op, på en kedelig grå dag som idag.
Og jeg fik brugt nogen små stumper garn og lavet nogle større stumper *hihi* De skal nu nok blive brugt en anden gang.
Opdateret kl 22.30:
De arbejder skam om søndagen ved DHL

September 02, 2007 18:26 Copenhagen - Denmark Arrived at DHL facility in Copenhagen - Denmark
September 02, 2007 21:08 Copenhagen - Denmark Processed for clearance at Copenhagen - Denmark
September 02, 2007 21:11 Copenhagen - Denmark Clearance processing complete at Copenhagen - Denmark
Og tolderen kan da ikke have kigget i min pakke på bare 3 min, så mon ikke jeg slap uset igennem *hehe*
Jeg krydser XXX mine fingre og håber garnet kommer imorgen allerede.

Etiketter: ,