29 oktober, 2006

Djævlehuer

Jeg opdagede på min liste over ting til Sprælle, at jeg ikke havde strikket nogen huer
Det har jeg nu. Her er 3 færdige og 3 næsten færdige strikket efter 2 forskellige modeller. De er ikke helt samme størrelse, men hvem ved også, om jeg får en Sprælle med lille eller stort hoved :-)

Etiketter:

18 oktober, 2006

Sådan ser det ud, når der strikkes

Ja så er der linet op til et par timers hygge med strikketøjet
Forrest ligger jeg (udenfor billedet).Så kommer Nissen, som har fået hætte og det ene ærme. Næste i rækken er Stumpen (herefterdags forsøgt refereret til som Sif). Dernæst mere af mig og ved siden af ligger Kisser og ruller sig sammen. Det har hun sådan set gjort, siden hun kom hjem for snart 14 dage siden.

Nej ikke helt for idag var alle 3 katte (Pearl tæller ikke med, da det ikke passer damen at være hjemme mere end ca 10min ad gangen i disse dage) udenfor i 2 hele timer... De var også meget klar; til at kigge i madskålen, da jeg kaldte dem ind igen, men det så nu ikke ud til nogen af dem havde lidt nogen nød. Tværtimod så de glade og trætte ud, da de kom ind og smed sig i sofaen. Og Kisser kom med ind igen :-D Jeg nåede faktisk at tænke "ååh nej, hvad nu hvis..." da jeg lukkede dem ud, men på den anden side kan/vil jeg jo ikke holde hende som indekat, bare fordi hun ikke kunne finde hjem. Og det gik jo også godt.

Nu vil jeg sove... Det ser næsten ud som på billedet, dog oftest med kattene omvendt. Og uden Nissen :-D

Etiketter:

16 oktober, 2006

Nissen fik starthjælp

Jeg fik købt garn, til at supplere den grønne med, på Strikkefestival. Så nu er den godt på vej.
Nissen ses her med "udslåede" ben og de gule striber kommer altså til at løbe under armene og hele vejen ned ad benene.
Jeg er kommet op til ærmegabet og strikker lystigt videre.

Desuden er jeg igang med et tørklæde med påfuglemønster (som Betina spurgte til i en kommentar).

Tørklædet er næsten færdigt. Mangler lige en kant.

Etiketter:

Filtede futter


Jeg er kommet igang med at filte igen. Det er bare dejligt.
Jeg nyder virkelig processen med det dejlige uld, sæbevandet og så skal der ellers nusses. Det er skønt at se det hele arbejde.
Jeg har blandt andet filtet disse 2 par futter. De små er til Sprælle og der skal strikkes et skaft på, så de sidder godt på fødderne.
De store er til mig selv. Slidserne var en nødvendighed, da skaftet blev for stramt. Men det ser da meget fikst ud :-)

Jeg skal også filte på onsdag, sammen med en veninde. Vi har efterårsferie, men tager frivilligt "i skole". Så er der noget ved det *hihi*
På onsdag skal jeg have filtet et lille tæppe færdigt. Det er nuno-filt (uld på stof) på silke med rå hør, uld og silke i råhvidt. Jeg er spændt på at se det filtet færdigt, for det blev faktisk startet for næsten 2 år siden. Så er det jo dejligt, at filt ikke tager skade af at ligge og vente lidt.

Kan det mon kaldes en UFO? Det er da i hvert fald et ufærdigt objekt, så det må det vel være. Men på onsdag kan det skifte status til FO (færdigt objekt) og jeg glæder mig.

Etiketter:

06 oktober, 2006

Knapper til det hele.

Jeg bestilte knapper i sidste uge, fordi Mette (fra Pisa) kom med et link på webstrik. Det burde ikke være tilladt, og det har jeg også "sagt" til hende. Hun lokkede mig ja hun gjorde så. Men det gør ikke noget, for knapperne fra Shelly´s Buttons and More er viiildt lækre og ikke dyre.

Her er halvdelen.


og her den anden halvdel.
Der er 12 forskellige poser og jeg har betalt 188,- inkl porto for det hele. Det er vidst ret billigt.
Og jeg fik også en dejlig pose knapper på Strikkefestivallen i weekenden, så nu skulle der være knapper til alle Sprælles trøjer og også til nogle af de ting, jeg har planer om at sy.
Jeg elsker knapper :-)

Etiketter:

Se hvem der kom hjem igår!

Jeg ved, det er et dårligt billede... Eller kvaliteten er dårlig, for motiverne kan der altså ikke klages over:-)
Kisser er hjemme igen og det er bare helt fantastisk. Hun har været væk 3 måneder og 3 uger... Og hun er temmelig tynd og træt.
Nu har jeg altså alle 3 katte under samme tag igen + killingen Stumpi som er sat til salg. Hun er næsten 10 uger og klar til at flytte hjemmefra.
Jeg blev så glad, at jeg måtte knibe en tåre... SÅ er man gravid. Og glad for sin kat.

Opdatering og uddybning
Der er spurgt til hvordan Kisser kom hjem. Her kommer hele historien:
Min udlejer havde de sidste par dage set Kisser et stykke oppe ad vejen og lokket lidt for hende.
Jeg kommer meget sjældent den vej, så jeg ville ikke have opdaget hende.
Lisbeth fik hende lokket til sig og "hældte" hende i bilen. Kom op og sagde, at hun havde én med, hun vidste, jeg havde savnet meget. Jeg sprang direkte i et par bukser (var egentlig på vej i bad, men det kuunne lige pludsellig vente)og spænede ned ad trappen. Og der sad Kisser på forsædet og miavede (meget stille, næsten lydløst) til mig, da jeg sagde hendes navn, inden jeg åbnede døren. Hun sprang lige op i favnen på mig. Hun skyndte sig til madskålen og så i kattebakken og siden har hun ligget på mit skød og sovet som en sten, ved enhver given lejlighed.
Sådan gik det til.

Det fortæller mig, at man ikke skal opgive en kat, selv ikke en årskilling og selv ikke efter over 3 mdr.

Etiketter: ,