31 maj, 2007

Barnedåben tog al min tid

Men nu er jeg tilbage.
Det er første gang jeg holder fest for over 40 mennesker, og det gik heldigvis rigtig godt, men for pokker hvor var jeg nervøs for, om jeg nu havde husket det hele. Det havde jeg... eller det jeg ikke havde husket, var der ingen der opdagede :-)
Her et billede af prinsessen lige inde vi gik ind i kirken.

Den gamle fine kjole fra min morfars familie, kunne lige med nød og næppe indeholde de godt polstrede arme. Det var godt det var nu, for om 1måned ville det ikke have kunnet lade sig gøre.

Jeg er stadig igang med Japansk rib, men den skrider langsomt fremad. Ærmerne er godt nok ved at tage livet af mig... For dælen hvor er 2x2 rib kedelig, når man har så lange arme.

Etiketter: ,

03 maj, 2007

Happy feet


Jeg behøver vidst ikke skrive noget til dette billede...
Jow jeg kan skrive at dragten er super lækker og købt ved Trendy Baby. Jeg er bare vild med de glade farver og den lækre bløde kvalitet.

Etiketter:

Japaner vrøvl

Jaja at strikke forkert engang i mellem er noget man må leve med og det går såmænd da også nok...
Men at TRO man strikker forkert og opdage at nænej det var helt rigtigt, EFTER det hele er trævlet op. DET er bare ikke iorden.

Jeg strikker så op til ærmegabet på et nyt stykke og opdager at jeg har rykket midter-ribben 2 riller mod højre... Jeg har ikke taget højde for at diagrammet er lavet til str medium og jeg strikker stor og der derfor mangler 1 glat-ribrille på diagrammet (som kun er tegnet for halvdelen af fronten). Jeg har bare talt ind som tegnet og strikket lystigt der´u´a. Det skal man lade være med, for så har man nemlig 2 riller i den ene side og 4 i den anden...
ØV

Nå ja jeg overlevede da og det gør idéen om at strikke Japansk rib også.
Jeg har nu strikket op til ærmegabet på endnu et nyt stykke og skal nu til bagstykket og ærmerne, før det hele kan samles og bulen kan strikkes.
Keep on knitting, men denne gang UDEN fejl tak.

Etiketter: , ,