31 december, 2005

Resultatet af afstemningen

Her kommer stemmerne
nr 1: 0
nr 2: 1
nr 3: 29
nr 4: 4
nr 5: 5
nr 6: 4
nr 7: 0
nr 8: 17
nr 9: 0
nr 10: 6

Jeg vil derfor imorgen arbejde videre med nr 3 og nr 8 og se hvilken jeg kan få bedst.

Mange tak til jer alle, fordi i ville være med til at vælge mig en knap.

Jeg har også fundet vinderen i min lille lodtrækning. Min lillebror har sagt et tal mellem 1 og 66 (så mange har stemt) og det blev deltager nummer 22 og det er *trommesolo*
Anne Studs
Jeg skal lige finde din adresse, så sender jeg dig en præmie.
Tillykke

24 december, 2005

Hjælp mig med at vælge/lave en knap

Jeg har forsøgt mig med at lave en knap til min blog. Men jeg har svært ved at vælge hvilken der er bedst og om de overhovedet er gode nok, derfor vil jeg gerne have noget respons. Kom gerne med kritik/forslag til forbedringer eller stem på din favorit.

Forslag 1:


Forslag 2:

Forslag 3:


Forslag 4:

Forslag 5:

Forslag 6:

Forslag 7:

Forslag 8:

Forslag 9:

Forslag 10:

Nytårsaftens-dag kigger jeg på dem igen, så jeg kan starte det nye år med en fin knap.

Jeg har lige besluttet, at jeg laver en lille konkurrence... Alle der stemmer på en knap er med i lodtrækningen om en lille gave...

20 december, 2005

Flere venner

Luna og Kisser kan skam også hygge

Så er det kun Luna og Pearl, der mangler. Men det har vidst endnu lange udsigter. De KAN bare ikke særlig godt lide hinanden. Men de bor under samme tag, spiser af samme skål og nyder begge sofaen, bare det ikke er på samme tid

Der er kommet en pakke mere :-D

Hvor er denne tid altså bare skøn.
Jeg har fået en gave...
Jeg tolkede den ikke som en julegave af den slags, der skal under træet, så jeg måtte jo kigge i den
og se det dejlige indhold.
Gaven er fra Britta. Jeg har tidligere sendt hende en broche, som hun havde forelsket sig i og så mente hun åbenbart lige at jeg skulle forkæles.
Garnet er (som det næsten kan ses på banderole) Vilpertti 60% uld og 40% hør. Der er temmelig mange meter i sådan et bundt, så mon ikke det skal blive et sjal??? Måske med en kant af noget andet... Det skal jeg lige tænke lidt over. Forslag modtages gerne.

Kattevenner

Jeg er ikke sikker på om "venner" er det rigtige, men se hvor godt de har det med hinanden efterhånden:


Kisser er meget nysgerrig og det er nok det og så hendes killinge-naivitet, der har gjort det. Pearl er endnu ikke overbevist, men de tåler hinanden. Særligt i sofaen, hvis jeg ligger og flyder, så vil de begge være med.

Det skal lige tilføjes, at lyset og "planten" (en orkidé, der ikke rigtigt vil beslutte sig til, om den gider leve) og vinduet ikke er miniature i et lillebitte hus. Det ER en stor kat.

18 december, 2005

I skal lige se "Løven"


Pearl har fået vinterpels. Og jeg håber snart ikke hun bliver større, for så kan hun ikke komme ud/ind ad kattelemmen.

16 december, 2005

Der er kommet en julegave


Pakke fra en nisse

Skrevet d.18.12.:
Det var da vidst til dato mit korteste indlæg her på bloggen :-D Men jeg havde lidt travlt og nåede derfor ikke engang at skrive, hvem den dejlige nisse er. Det kan næsten ses på kortet, men alligevel. Det er Sus der har sendt mig en gave i "julegavebytteriet". Jeg glæder mig til at åbne den, men har lovet mig selv, at den skal med under træet.

10 december, 2005

Opdatering!

Kære læsere
Jeg kan nu fortælle, at jeg ikke flytter alligevel. Forklaring: Jeg har regnet på finanserne og har liiige råd til at blive boende, alene ude i skovens hyggeligste hus.
Jeg har så meldt mig til at afholde et aftenskolekursus (i strik s´føli´), på AOF, hele foråret, for at tjene lidt ekstra og samtidig få erfaring med at undervise voksne. Det bliver spændene, om jeg får nok tilmeldinger til at starte holdet op. Der er ingen andre hold i Strik i dette halvår, så der skulle være en chance.

På strikkefronten er det julegaver, julegaver og julegaver. Derfor ingen billeder og megen hemmeligheds-kræmmeri.
I må vente med at se det hele, men jeg kan fortælle lidt af det der er igang. En "Raglan oppefra" i str næsten 2 år til en sød tøs´ datter. Der er strikket posevis af huer og brocher og et sjal er på vej. Nåja til sjalet mangler jeg dog noget mere garn. Jeg har efterlyst det på Webstrik men det er måske ikke alle læsere, der kommer der, så derfor fortæller jeg det lige her også:

Jeg strikker mit Tiger Swallow sjal i Uruguay-garn i farven Damask
Rose
, men kommer til at mangle garn.
Jeg er gået op på pind 5 i dobbelt tråd, for at få lidt størrelse på
sjalet og kommer jo så selvfølgerlig til at bruge lidt mere end
ellers skrevet i opskriften. Det havde jeg bare ikke lige tænkt på at
tjekke.

Nu vil jeg så høre, om der er en, der har et bundt, der ikke lige skal
i brug før efter jul?
Jeg kan bytte med et bundt i en anden farve (jeg har flere
forskellige muligheder :-D). Eller jeg kan låne bundtet indtil februar
(ca), hvor jeg bestiller en ny forsyning hjem. Eller jeg kan købe det
af dig. Hvis du har et bundt liggende, vil jeg meget gerne høre fra dig i "comments" eller på privaten (mail nederst på siden.)

Og så skal jeg opereres på mandag. Det er den sidste af ialt 4 operationer og jeg glæder mig til at få det overstået. Jeg skal kun have fjernet en "4-hulsskinne" og 2 par skruer i hoften denne gang, så jeg er hurtigt ovenpå igen.
I forhold til julegave-produktionen passer det jo sådan set meget godt med tidspunktet. Jeg regner med at skulle være på krykker ca én uge og så skal der bare strikkes igennem. Jeg skal være færdig med den lille Raglan og sjalet og ellers have hæftet ender på det hele. Der er vel ca 80 ender, hvis jeg tæller dem alle med. Og jeg h***** at hæfte ender. Det er dødkedeligt, men nødvendigt.
Jeg tror, jeg skal strikke et stribet sjal på et tidspunkt, men der kommer enderne altså til at indgå i frynserne. Selvom jeg heller ikke er til frynser :-D

Nu vil jeg se "Jul i Valhal" og strikke lidt mere på sjalet.