26 april, 2006

Peacock

I et tidligere indlæg fortalte jeg, at jeg havde sat gang i Peacock Feather Shawl. Her kommer lige lidt dokumentation.

En klump Peacock. Men det er altså ikke nemt at vise det helt endnu, for det fylder godt på rundpinden.
Her en detalje

Super blødt og lækkert merino garn fra Irene

Hellere en kat på taget...

Eller hvordan er det nu man siger?
En kat på taget, havde jeg i hvert fald igår:


Kan du se hende? Ellers kommer der et billede lidt tættere på her:

Det er Kisser der er ude og opleve, og hvorfor ikke undersøge taget, når nu hun kan?
Alle 3 misser er nu ude og se lidt på verden hver dag, på nær "prinsesse Luna". Hun er altså ikke meget for regnvejr. Hun har dog været helt nede i gården et par enkelte gange. Det er bare såååå skønt at være flyttet.

Og ved du hvad? Jeg har fået "inder-net" op at køre herhjemme, så nu kommer der måske indlæg lidt oftere igen. Jeg skal passe på, hvad jeg lover, men jeg er sikker på, det bliver oftere end de sidste par måneder. Det skulle da være pokkers, om jeg ikke kan holde det :-D

12 april, 2006

Nyt sjal på pindene

I fredags, da jeg var til strik-in ved Christa (det var godt nok bare super hyggeligt :-D), købte jeg 100g super lækkert, skønt, blødt merinogarn af Irene. Garnet blev døbt "baby" af Sus. Det lignede, vi gik med en baby, når vi havde købt det. Så nænsomt blev det behandlet og så blødt er det.
Af det skal der strikkes denne Påfugl.
Jeg er ikke nået så langt endnu, så jeg venter lidt med et billede, men nu ved I det. Så kan det også være, jeg får lavet lidt på det, når nu det er offentligt.


Jeg er næsten færdig med Liljekonvaller, men er løbet tør for garn. Jeg kommer med en efterlysning, hvis jeg ikke kan finde det i området og når jeg har nummeret ved siden af mig.

Nu vil jeg kører hjem og strikke på "Påfuglen"

Juvele


Se hvor hun bliver stor og flot. Hun er vokset næsten 15 cm på 14 dage. Eller hun har rettet sig ud og er nu 15cm højere... Prøv at se hende på dette billede og så kig på hende nu. Det er helt vildt så hurtigt det går.


Hun render rundt med måsen lige i vejret, så snart de er ude. Og det er ikke fordi hun er syg, men føl får tynd mave, når hoppen går i brunst. Og det er Lina så nu. "Du skulle måske lige vaske hende lidt". Jaja men det er ikke nemt med sådan en lille frækkert. Hun væltede spanden og så gad JEG ikke mere. Måske en anden dag.

Her skal i se lidt af mit hjem

Ja nu skal I lige med et smut indenfor i mit nye hjem... Det er vidst en lidt alternativ rundvisning :-D Og nej jeg har ikke ryddet op til fremvisningen. Det skal jo være autentisk *hihi*
det kan godt være min stue ser sådan her ud.
og mit køkken også flyder ud over borde og kanter.











Men mit garn er der styr på :-D Se bare her:

Strømpegarn og Highlander i én pose.







-Uru-wool (mest Ejido 160)i den anden.


-og op på hylden med dem.

Og så får I også lige udsigten over kontoret med i købet. Det er forresten ret smart med disse store "poser" med lynlås. De er fra 2 dækner (til heste). Dem skulle man købe nogen flere af, så man havde noget at gemme garn i. Måske jeg bare skulle se om jeg kunne få poserne UDEN dækken. Sådan et koster nemlig nemt over 1000,- men så er det også ofte incl pose :-)

Og resten af garnet bor i slagbænken. Her får i lige rummet med filtegarn og alle de langhårede. Der er heldigvis 2 rum mere (ellers havde jeg ikke plads til det hele i bænken), men dem har jeg ikke lige fotograferet. I det ene rum er der lace garn og alpaca og i det andet effekt-garn og alt muligt tilbehør (perler, pinde, nåle m.m.)og en pose med restegarn.



Det var dagens rundvisning. Der kommer mere, når jeg har fået ryddet lidt op. Jeg har lige kigget på billederne, og det er da vidst på tide, jeg gør noget ved det :-D Det skulle jo helst ikke blive en vane, at der er så rodet.

Jeg var lige i Føtex...


Jeg var lige et smut i Føtex i sidste uge. Og de havde da lidt garn, de gerne ville af med og så tænkte jeg, "dem må jeg da hellere hjælpe" ;-D


Jeg fik disse 6 nøgler for 100 bobs og de skal nok blive til noget lækkert en dag.
"Lækkert som måske 2 sjaler", vil nogen måske spørge. Og ja det er der en god sansynlighed for :-D

03 april, 2006

En trøje uden hals...

Jeg har fået et "HJÆLP-projekt...

En medstuderende har fundet dette efter en oprydning i afdøde mormors ting. Blusen er startet i midt 80-erne, men er aldrig blevet afsluttet.
Er der nogen af jer gæve strikkere/læsere, der har et godt råd mht hals-afslutningen?
Jeg skal også nok sy raglan-sømmene lidt pænere sammen, men jeg modtog den sådan...