07 august, 2005

Så er Charlotte også hængt op


Så stort blev Web-sjalet i 100g Uru-wool i den smukke farve Uvas. Der blev 12 gentagelser af mønstret og jeg syntes det er blevet super flot.


.....Her en detalje, hvor i lidt bedre kan se farven... Men den er altså lidt mere lilla og knap så kold som her.
Måske får i et billede taget udenfor, når hun er tør.

2 Comments:

At 1:14 PM, august 07, 2005, Anonymous Anonym said...

Aaaaaaaah, hvor SMUUUUKT! Så får jeg blod åp tanden, for det passer jo åbenbart super til Uruguaygarnet? Jeg har også købt Uvas - en af mine yndlingsfarver derfra - og skal lave noget HELT specielt af det.

 
At 5:49 PM, august 07, 2005, Blogger Trine Als said...

Hej Bettina
Jeg har strikket på pind 3mm, men jeg ved ikke lige hvad originalen siger om det.
Mit sjal er i hvert fald stort nok af et bundt og læææækkert blødt.
Garnet lugter slet ikke af eddike efter det er blevet skyllet op/blogget. Jeg tog det bundt Uvas, der changerede mest, da jeg regner med at lave en bluse af noget af det også. Og det ser bare super ud.
Jeg skal lige have hæklet en luftmaske kant rundt om sjalet, når det er tørt og ellers gør jeg ikke mere ved det. Jeg er ikke til frynser.
Nå ja... Jeg har lukket af på en anden måde end "normalt". Jeg har brugt teknikken fra FBS: Strik 2r, stik v pind ind i maskerne og strik dem sammen. 1r, strik de 2m sammen. fortsæt. På den måde kommer kanten mere om på forsiden og det bliver mere som lange løkker end bare en fast lukke-kant. Den teknik kan jeg godt lide.
Hilsen Trine

 

Send en kommentar

<< Home