30 juni, 2006

Overvejelser

1000 tak for alle jeres hilsner både her og på mail. Det er da egentlig utroligt så mange, der læser med. Det er rigtig hyggeligt.

Nu er jeg så nået til nogle af de store overvejelser.
Hvor mange undersøgelser vil jeg have foretaget? Skal jeg tage en nakkefolds-scanning på Sprælle? Og så blodprøve (på mig forståes) og så... og så...
Og hvad så hvis??? Hvordan kan jeg vælge en Sprælle på f.eks. 20 uger fra? Det ved jeg jo godt, at jeg ikke kan. En Sprælle på 20 uger ville jo kunne overleve (omend med besvær), hvis den hed "for tidligt født" i stedet for "abort". Det kan jeg da ikke...

Nå ikke mere om den sag lige nu... Der skal lige korresponderes med faderen. Han sagde nemlig igår, at han syntes, jeg skal få lavet en nakkefolds-scanning. Men vi havde ikke lige tid til en ordentlig snak.

Næste overvejelse går på strik!!!
Hvilken model skal jeg starte med? Jeg tænker at strikke den samme, som jeg har lavet til kusinens Magnus. Den er nemlig rigtig god. Og så har i forresten slet ikke set den endnu... Den kommer lige her:

Det er denne opskrift fra Garnstudio jeg har brugt. Jeg har fået den mørkeste petrol for nogen opskrifter på sjaler og den støvede/lyse i fødselsdagsgave.
Sokker har jeg også strikket til. Det er Hugs & Kisses fra Interweav Knits summer 2005.

Mønstret ses ikke så tydeligt i den let mixede farve, men jeg syntes nu de er søde alligevel.

Men der er jo 100-vis af andre søde baby-bluser... Bette er strikket af rigtig mange, men jeg har ikke opskriften.
Rosa fra Designklub.dk, her strikket af Anne, er også rigtig sød og, mener jeg, kan laves uni-sex.

Men der er jo mange flere. Kender i nogen gode opskrifter på trøjer eller andet tøj, Sprælle ikke kan leve uden, og som er uni-sexet (hedder det mon det?), modtager jeg gerne gode links og henvisninger i beskeder og evt opskrifter i min mail.

24 juni, 2006

Se nu her!!!!


Hvad er nu det for noget? En kylling måske? Eller en reje?
Nej det var skam det, jeg skulle finde ud af i onsdags. Og som det ses er alt fint og Sprælle spjætter lystigt rundt. Den ville fatisk slet ikke ligge stille, så billedet er lidt sløret.
Jeg har termin 16.januar og er bare helt tovligt glad i låget.
Det var nu ikke en del af planen, men hvem siger også planer skal følges?

Nu ved jeg vidst, hvad jeg skal strikke de næste mange år :-D

19 juni, 2006

Opdatering på Peacock mm.

Så er Påfuglen kommet til kanten. Det er godt nok nogle lange pinde, ca 400 masker. Men for pokker hvor bliver det fint.

I får ikke et billede, for det er svært at vise det, mens det sidder på pinden. Det er jo bare en klump råhvidt garn.

Jeg har også strikket en fin lille baby-jakke, til kusinens kommende Magnus, men billede af den må i også vente med, for der er ikke mere strøm på kameraet.

Hvad skal jeg mon så igang med??? Hmm det ved jeg faktisk ikke... Måske finder jeg på noget på onsdag. På onsdag er nemlig en helt speciel dag, men det vil jeg ikke fortælle for meget om, før jeg ved mere.

I kan lige få et billede af Juvele og Lina, så I ikke bliver snydt helt for billeder i dag.

Mis i det grønne


Pearl forsvinder næsten i det høje græs.