24 juni, 2005

Hvad er det nu hun laver?

Hejsa.
Ja det er jo et stykke tid siden, jeg har skrevet sidst. Og det er ikke fordi, der ikke er sket noget. Tvært imod.
Jeg er blevet færdig med cardigannen til Dorthe (en veninde, der snart har fødselsdag) og er begyndt på ikke mindre end 2 sjaler... Og hvorfor nu det, når jeg aldrig har mere end 1 strikketøj i gang ad gangen?
Jow jeg løb tør for garn... Jeg begyndte på et Strawberry-Pie sjal (opskrift kommer på webstrikkerne, når jeg er klar med en oversættelse og et diagram) i råhvid Alpaca, men havde ikke nok. Heldigvis var der en kær webstrikker, der løb ind til hendes garnpusher og fandt noget mere i samme indfarvning. Det skulle gerne komme her en af dagene.
Men i mellemtiden er jeg så begyndt på et Web-sjal. i får lige et billede:




Jeg strikker det i
  • Uru-wool
  • i den farve, der hedder Uvas. Den er flot dyb lilla og garnet er så lækkert blankt.
    Jeg glæder mig hver dag til at strikke lidt mere på det. Jeg er gået ned i en str 3 mm for at få det til at blive pænt, men jeg strikker vidst også meget løst.
    Cardigannen fra Drops (se lidt længere nede) var til en str 6mm, men jeg måtte ned i en 4mm for at få strikkefastheden til at passe. Så var det da godt jeg lavede en prøve... Det er ellers ikke det, jeg bruger mest tid på.

    Jow og ud over på strikkepindene, er der da også sket en masse. Jeg er færdig på Ølgod Ungdomsskole med min årspraktik og er kommet hjem til Svendborg igen. Jeg flytter sammen med kæresten (Thomas), men vi skal lige have malet lidt først. Den ene stue ser sådan ud:

    Så den skal lige have en ordentlig overhaling...
    Og de andre rum er ikke pænere... Så der er nok at se til.
    Men huset er sødt:

    Og så ligger det lige i skovkanten. Ca 150 meter fra hovedvejen.

    Det var vidst en opdatering for i dag.
    Håber i nød turen. :-D

    11 juni, 2005

    Min andel


    Her er den portion, der blev tilbage til mig.
    Det ser dejligt ud ik´?

    Uruguay-garnet er ankommet!!!


    Så er det her. Vores garn fra Uruguay er ankommet og det er bare skøøøøønt. Jeg har ikke gramset (ret meget) på det endnu, men det ser meget lovende ud. Her kommer et billede mere:


    Og så lige det sidste lige nu...


    Jeg pakker dem om lidt og sender ud til jer på mandag, så bare glæd jer. Det er lækkert :-D

    Nåååhr ja glemte lige at skrive... vi klarede os igennem tolden uden problemer. Der kommer altså ingen ekstra-regning :-)