18 april, 2007

Kjolestrikning

Der strikkes på hele 2 kjoler til tøsebarnet for tiden.Silkekjolen er ved at overveje, om den skal have lidt mere ærmer eller om de bare skal lukkes af som de er.
Spenceren venter på, at Markno kommer med næste "how-to"-indlæg på bloggen. De 8 firkanter er færdige, med en ekstra omgang på hver, da garnet er lidt tyndere og jeg bruger 3mm og ikke 3½ som Marianne.
Så Marianne, jeg er klar...

Etiketter:

3 Comments:

At 6:09 PM, april 19, 2007, Anonymous Anonym said...

Nårh hvor er den bare sød! Nogle gange, og kun nogle få sindsyge nogle gange, ville jeg os ønske jeg havde en lille purk at strikke til :-)

Har ik lige haft så meget tid til rigtigt at komme ind i webstrikkerne universet endnu, men håber at gøre det godt i weekenden ;-)

 
At 6:16 PM, april 19, 2007, Anonymous Anonym said...

Kiggede lige på dine færdige sjaler. Holy COW de er flotte! Tror slet ikke jeg ville kunne strikke noget så detaljeret uden at gå i mentalt koma.
Wow!

 
At 11:46 AM, april 20, 2007, Blogger Trine Als said...

Hej Strikkekat
Tak for roserne om sjalerne. Det kunne være en inspiration til at få blogget de sidste, så jeg kan få dem i brug... Jeg har endnu nogle stykker liggende, men der er trods alt grænser for hvor mange sjaler jeg kan bruge ad gangen.
I øjeblikket er det Tiger Swallow der er yndlings-sjalet. Det er nemlig kæmpestort og dejlig varmt.
Glæder mig til at se dig hos webstrikkerne.
Hilsen Trine

 

Send en kommentar

<< Home