04 august, 2006

Svar til Sticklena og andre interesserede

Lige et svar på en kommentar ved kattefødslen.
Man kan godt se forskel på hunner og hanner helt fra de er tørre, men det er ret svært, når der kun er én, for så er der ikke noget at sammenligne med.

En hanmis har længere mellem de 2 huller (flydende og fast) end en hunmis. Hanmissen skal have plads til kuglerne. Hunmissens nederste hul (flydende) er mere en revne end et hul, altså mere aflangt end rundt.

Som sagt er der ret svært. når der kun er den samme, men jeg er rimelig sikker på det er en hunkilling, der er kommet.

Ligemeget hvad og hvor køn den er, skal den sælges. Jeg har allerede de 3 katte, jeg skal have. Luna er blevet parret for at avle lidt på hende, ikke fordi jeg mangler katte.
Men hvis du kender nogen, der er interesserede i en langhårskat der er ½ Perser og ½ Norsk skovkat, skal de være velkomne til at kontakte mig :-)

3 Comments:

At 10:13 PM, august 05, 2006, Anonymous Anonym said...

Du lyder allerede som en mor, god til at beskrive de mere "delikate" ting. *hihi*
Ja, beskrivelsen er helt korrekt. Det er en af de ting, jeg altid har været god til at skelne, så jeg har måttet overraske mangt en nybagt kattestorfamilie i tidens løb...

 
At 9:55 AM, august 09, 2006, Blogger Anne said...

Jeg har lært en lille huskeregel: Hvis det nederste hul er prikken i et spørgsmåls- eller udråbstegn, så er hannen udråbstegnet og hunnen spørgsmålstegnet. Giver det mening?

 
At 6:30 PM, august 30, 2006, Blogger StickLena =KnitLena said...

Tack för beskedet! Nu vet jag att det är en hankatt som jag ska få. Ska operera bort min gallblåsa 26/9, så den nya katten kommer när jag kommit hem efter operationen.

 

Send en kommentar

<< Home